hidrolik asansor periyodik kontrol

Asansör, günümüz şartlarında her binaya entegresi sağlanan mekanik sistemli araçtır. Yapıların belli kısımlarına kurulan asansör, yüksek katlara çıkışları sağlamakla birlikte yük taşıma içinde kullanılmaktadır.

Pek çok yapıya insan ve yük taşıma amacıyla uyarlanan hidrolik asansör olmaktadır. Hidrolik ve diğer asansör tipleri, boşluk bir alan içinde iniş, çıkış sağlayan mekaniklerle bağlantılıdır. İnsan sağlığı ve güvenliği için her asansörün 6 ay ya da yılda 1 kez periyodik kontrolünün gerçekleştirilmesi önemlidir.

Bu konuda dinamik ve çözümcü ekipler ile birlikte periyodik kontrol hizmeti her yapı için sunulmaktadır. Hidrolik asansör periyodik kontrol işlemi aksatılmadan muhakkak yapılması gereken yasal zorunluluklar arasındadır. Bu yüzden tecrübeli şirketler ile anlaşma sağlanarak, hizmet alınmaktadır.

Asansör Periyodik Kontrol İşlemleri

Hidrolik asansör; devamlılık halinde iniş – çıkış sağlamasından dolayı, bağlantı sistemlerinde hasarlar oluşabilmektedir. Periyodik kontrol ile asansör sisteminde doğabilecek sıkıntılar önceden belirlenmektedir. Güvenlik amacıyla yapılan işlemler sayesinde asansörlerin yukarı, aşağı inişleri esnasında kazaların olması engellenmektedir.

Hidrolik asansör periyodik kontrol uygulaması, önem içermekle birlikte profesyonel teknisyenler ile hizmet sunulmaktadır. Hidrolik asansörün bağlantı sistemleri öncelikli olarak her parçasındaki aşınmalar dikkatle incelenmektedir. İşlem takibi ile asansörler de görülen aşınmalar ve kazalara yol açabilecek hasarlı bağlantılar özenle tespit edilmektedir. Bunun sonucunda en etkili rapor düzenlenerek, hizmet sunulmaktadır.

Hidrolik Asansör Fenni Muayene

Yüksek ya da çok katlı bina, alışveriş merkezi ve benzeri alanlardaki asansörlerin bakımı önemlidir. Bundan dolayı nitelikli ve kıdemli teknisyenler ile asansörler için fenni muayene hizmeti sağlanmaktadır. Asansörün kullanılabilirlik durumu analiz edilerek, ilgili yetkililere işlem raporları nitelikli çözümler eşliğinde sunulmaktadır.

Hidrolik asansör periyodik kontrol için tam yetkili profesyonellerden hizmet alınması gerekmektedir. İnsan sağlığını ve yükleri güven altına alabilmek için işlem raporları konusunda hassaslıkla hizmet verilmektedir. Profesyonel bir kadro ile hidrolik asansörlerin çalışabilirliği ya da hasar tespitleri kısa sürede ilgili şirkete sunulmaktadır. Yaşam alanlarında bulanan hidrolik asansör ve çalışma alanlarında bulanan asansörlerin fenni muayenesi konusunda doğru çalışmalar sağlanmaktadır.

Hidrolik Asansör Fenni Muayene Rapor Teslimi

Fenni muayene konusunda rapor teslimi, iki iş gününde ya da aynı gün sunulabilmektedir. Profesyonel teknisyenlerin dikkatli incelemeleri ile hidrolik asansörlerde görülen hatalı sistemler raporla bildirilmektedir. Asansör periyodik incelemeleri yasal bir süreçte yapılmaktadır. En iyi asansör mühendisleri ile kapsamlı bir tutumla kontrol işlemi sağlanmaktadır.

Bu konuda her asansörün hem iç, hem dış, hem de sistem bağlantıları gözlemlenmekte ve test işlemleri ile hizmet sunulmaktadır. Hidrolik asansör bakım ve muayene fiyatları değişmekle birlikte uzman teknisyenler uygun hizmet sunmaktadır. Asansörün çalışmasını engelleyebilecek sorunların ortaya çıkamaması için kaliteli hizmet birikimiyle çözümler ilgililere aktarılmaktadır.

Her asansörün periyodik kontrolü hiçbir parçası ve sistemi atlanmadan gerçekleştirilmektedir. Yük ve insan taşıma amaçlı yapılandırılan hidrolik asansörlerin kontrolü, fenni muayenesi olması şarttır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir